Observatory on disarmament, arms trade, armed conflict and culture of peace
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

"Mitjans de comunicació que no estan al servei del poder: què llegir, què escoltar i què veure per estar informades?" - Rosa Maria Calaf - València

Friday 16 February 2018, 07:00pm
Hits : 670

20180216 ActeClausura CursActivisme RosaMCalaf baixaRosa Maria Calaf, reconeguda periodista espanyola i antiga corresponsal de RTVE, serà l'encarregada de posar e punt i final a l'edició d'enguany del Curs "Activisme i voluntariat per la transformació social 2017-18", organitzat pel Centre Delàs d'Estudis per la Pau i SETEM País Valencià. L'acte de clausura del curs comptarà amb les reflexions de Calaf sobre "Mitjans de comunicació que no estan al servei del poder: què llegir, què escoltar i què veure per estar informades?" i tanacarà així tres mesos de trobades amb experts de diferents àmbits del món de la pau, els drets humans i les alternatives econòmiques, feministes i socials transformadores, que han aportat al debat crític sobre l'activisme i el voluntariat per a la transformació social. 

Dia i hora: Divendres 16 de febrer de 2018

Acte obert al públic

Lloc: Saló d'Actes de l'Ajuntament de Quart de Poblet (plaça País Valencià, 1), València

Més informació: http://www.centredelas.org/ca/activitats/cursos-i-seminaris/3405-dialeg-entre-carles-taibo-i-arcadi-oliveres-capitalisme-violencia-i-poder-com-podem-canviar-el-mon-torrent-valencia

Sobre el curs:

Els mesos de desembre, gener i febrer, el Centre Delàs d'Estudis per la Pau i SETEM País Valencià organitzem de nou el Curs d'Activisme per a la Transformació Social.

Enguany constarà de tres blocs temàtics repartits en tres caps de setmana: el primer bloc constarà d'una introducció al voluntariat, activisme i la cooperació al desenvolupament, des d'un punt de vista coherent i crític; el segon bloc​,​ d'una presentació d'alternatives ètiques, feministes i solidàries al neoliberalisme, i ​en ​l'últim bloc aprendrem dels moviments socials que han canviat el món, amb el seu exemple de lluites pacifistes i no-violentes.

​​El preu per a participar els tres caps de setmana ​és de 90€, amb opció de preu reduït per a estudiants, aturats i jubilats, a 70€.

Cal formalitzar la inscripció enviant un mail a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o en aquest formulari: https://goo.gl/forms/z9k2pTjVWsuxiyEf1

El curs compta amb el suport del Museu Comarcal Horta Sud, Fundació Horta Sud, Noves Sendes i l'Ajuntament de la Vall d'Uixò.

 

 

Back

Working with:

sipri

Member of:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Adress: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Phone: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org