Observatory on disarmament, arms trade, armed conflict and culture of peace
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

Presentació del llibre de Luis Gonzalo Segura "En la guarida de la bestia" - Luis Gonzalo Segura, Pere Ortega, María Freixanet i Carlos Enrique Bayo - Barcelona

Thursday 06 June 2019, 07:00pm
Hits : 372
20190606 PresentacioLLibre GonzaloSegura Contrabandos POrtegaEl dijous 6 de juny a l'Espai Contrabandos es presenta a Barcelona el llibre En la guarida de la bestia, a càrrec del seu autor, Luis Gonzalo Segura, al costat de Carlos Enrique Bayo, Pere Ortega, María Freixanet i Xavi Castellana. L'acte serà a les 19.00 hores al carrer de la Junt de Comerç, 20.

Luis Gonzalo Segura, l’autor d’El llibre negre de l’Exèrcit Espanyol (2017), així com de les novel·les Un pas endavant (2014) i Codi vermell (2015), presenta el pròxim dijous la seva darrera publicació. Extinent de les Forces Armades espanyoles, va ser expulsat al juny de 2015 per denunciar públicament corrupció, abusos, assetjaments i privilegis anacrònics i col·labora de forma habitual amb el diari digital Públic, Russia Today i la revista El Jueves, mitjans en què compta amb secció pròpia.

L’objectiu d’aquest llibre és clar: que quan esdevingui un delicte d’aquesta naturalesa, les víctimes trobin un suport institucional que les protegeixi i una estructura legal que els ofereixi totes les garanties d’independència i imparcialitat exigibles. El que es resumeix en una premissa que convindria que el lector recordés cada vegada que visualitzi un abús, una persecució o una agressió, i li sembli incomprensible la resolució que es dóna al mateix: desaparició o restricció de la Justícia militar a temps de guerra, conflictes militars i delictes de naturalesa exclusivament militar.

Back

Working with:

sipri

Member of:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Adress: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Phone: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org