Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

"Com el sistema financer alimenta la indústria armamentista" - Jordi Calvo - Tarragona

Wednesday 10 May 2017, 07:00pm
Hits : 1070

El dimecres 10 de maig a les 19 hores, Jordi Calvo, investigador i coordinador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, participarà en la Taula Rodona "Trenquem el cercle de les desigualtats. Tu transformes!" per parlar del finançament de la indústria armamentista per part de les entitats bancàries estatals, en el marc de la campanya Banca Armada sota el títol "Com el sistema financer alimenta la indústria armamentista". L'acte, que s'emmarca dins la Festa del Comerç Just que se celebrarà a Tarragona, tindrà lloc a l'antiga audiència de Tarragona i comptarà amb la participació de Àlex Guillamon (Entrepobles), Luci Mendoza (Comitè Oscar Romero), Tais Bastida (SETEM Catalunya) i Stop Maremortum.

Presentació FCJ 10 maigDia i hora:

Dimecres 10 de maig de 2017 a les 19 hores.

Lloc:

Antiga audiència de Tarragona (Plaça Pallols, 3).

Ponents:

Jordi Calvo (investigador i coordinador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau), Àlex Guillamon (Entrepobles), Luci Mendoza (Comitè Oscar Romero), Tais Bastida (SETEM Catalunya) i Stop Maremortum.

Sobre l'acte:

Els ponents de l'acte seràn Àlex Guillamón, d'Entrepobles amb el tema "Els tractats internacionals de lliure comerç i els seus efectes sobre els pobles"; Luci Mendoza, del Comité Oscar Romero amb "La persecució i assassinats d'activistes pro Drets Humans que lluiten a Amèrica Llatina contra la desposessió per part d'empreses internacionals"; Jordi Calvo de Banca Armada amb el tema "Com el sistema finançer alimenta la indústria armamentista" i Tais Bastida de Setem Catalunya amb "Les alternatives existents de l'economia solidària". També participarà Stop Mare Mortum amb el tema "L'emmigració coma causa de la vulneració dels Drets Humans per part de les grans multinacionals".

L'acte començarà a les 19 h i està inclòs dins la campanya Som Comerç Just 2017 i Banca Ètica.

L'acte és obert a tota la ciutadania.

 

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org