Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

"És el capitalisme l'únic sistema possible? Per on cal començar a canviar-ho? Quines alternatives hi ha?" - Arcadi Oliveres - Benicàssim

Saturday 13 January 2018, 11:00am
Hits : 2055

Fotos-curs-activismeEn el marc del Curs "Activisme i voluntariat per la transformació social 2017-18", organitzat pel Centre Delàs d'Estudis per la Pau i SETEM País Valencià, el dissabte 13 de gener a les 11:00 hores tindrà lloc la conferència "És el capitalisme l'únic sistema possible? Per on cal començar a canviar-ho? Quin alternatives hi ha?", a càrrec d'Arcadi Oliveres. 

La ponència a càrrec del destacat activista per la pau, professor Economia Aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona, expresident de Justícia i Pau i president de la Universitat Internacional de la Pau; s'emmarca dins el Bloc II del curs d'enguany que porta com a títol "Alternatives econòmiques ètiques, feministes i solidàries a la globalització neoliberal capitalista i patriarcal". Audrey Esnault i Yayo Herreo completaran el bloc temàtic amb la conferència "El sistema financer internacional, irresponsabilitat social, inversions en armes. L'alternativa de la banca ètica a la banca armada", que tindrà lloc la tarda del mateix dissabte, i "Desmuntar el patriarcat. L'economia feminista com a alternativa al capitalisme", el diumenge 14 de gener.

Dia i hora: Dissabte 13 de gener de 2018 a les 11:00 hores

Lloc: Alberg "Argentina" de Benicàssim, Castelló

Més informació: http://www.centredelas.org/ca/activitats/cursos-i-seminaris/3405-dialeg-entre-carles-taibo-i-arcadi-oliveres-capitalisme-violencia-i-poder-com-podem-canviar-el-mon-torrent-valencia

Sobre el curs:

Els mesos de desembre, gener i febrer, el Centre Delàs d'Estudis per la Pau i SETEM País Valencià organitzem de nou el Curs d'Activisme per a la Transformació Social.

Enguany constarà de tres blocs temàtics repartits en tres caps de setmana: el primer bloc constarà d'una introducció al voluntariat, activisme i la cooperació al desenvolupament, des d'un punt de vista coherent i crític; el segon bloc​,​ d'una presentació d'alternatives ètiques, feministes i solidàries al neoliberalisme, i ​en ​l'últim bloc aprendrem dels moviments socials que han canviat el món, amb el seu exemple de lluites pacifistes i no-violentes.

​​El preu per a participar els tres caps de setmana ​és de 90€, amb opció de preu reduït per a estudiants, aturats i jubilats, a 70€.

Cal formalitzar la inscripció enviant un mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o en aquest formulari: https://goo.gl/forms/z9k2pTjVWsuxiyEf1

El curs compta amb el suport del Museu Comarcal Horta Sud, Fundació Horta Sud, Noves Sendes i l'Ajuntament de la Vall d'Uixò.

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org