Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

"Quines són les amenaces a la nostra seguretat, qui es beneficia de la guerra i el negoci de les armes? Fa falta un exèrcit?" - Tica Font - Alboratxe

Saturday 10 February 2018, 11:00am
Hits : 2863

Fotos-curs-activismeEn el marc del Curs "Activisme i voluntariat per la transformació social 2017-18", organitzat pel Centre Delàs d'Estudis per la Pau i SETEM País Valencià, el dissabte 10 de febrer a les 11:00 hores tindrà lloc la conferència "Quines són les amenaces a la nostra seguretat, qui es beneficia de la guerra i el negoci de les armes? Fa falta un exèrcit?", a càrrec de Tica Font. 

La ponència a càrrec de Tica Font, directora del Institut Català Internacional per la Pau (ICIP), expresidenta de la Federació Catalana d’ONG per la Pau. Experta en comerç d'armes, processos de pau a Colòmbia, Agenda Dones, Pau i Seguretat; s'emmarca dins el Bloc III del curs d'enguany que porta com a títol "Opcions pacifistes i noviolentes contra un sistema basat en la violència. Lluites dels moviments socials que han canviat el món". Pere Ortega amb la conferència "La lluita no violenta, de Gandhi i Martin Luther King als nostres dies. Què proposa el pacifisme per a canviar el món? Desarmament i desmilitarització", i Carlos Pérez, Julio Huerta i Esther Paulo amb la taula rodona "Moviments socials. Compartint experiències i iniciatives ciutadanes de participació social i noviolència", completaran el bloc temàtic.

Dia i hora: Dissabte 10 de febrer de 2018 a les 11:00 hores

Lloc: Alberg "Torre de Alboratxe" d'Alboratxe, València

Més informació: http://www.centredelas.org/ca/activitats/cursos-i-seminaris/3405-dialeg-entre-carles-taibo-i-arcadi-oliveres-capitalisme-violencia-i-poder-com-podem-canviar-el-mon-torrent-valencia

Sobre el curs:

Els mesos de desembre, gener i febrer, el Centre Delàs d'Estudis per la Pau i SETEM País Valencià organitzem de nou el Curs d'Activisme per a la Transformació Social.

Enguany constarà de tres blocs temàtics repartits en tres caps de setmana: el primer bloc constarà d'una introducció al voluntariat, activisme i la cooperació al desenvolupament, des d'un punt de vista coherent i crític; el segon bloc​,​ d'una presentació d'alternatives ètiques, feministes i solidàries al neoliberalisme, i ​en ​l'últim bloc aprendrem dels moviments socials que han canviat el món, amb el seu exemple de lluites pacifistes i no-violentes.

​​El preu per a participar els tres caps de setmana ​és de 90€, amb opció de preu reduït per a estudiants, aturats i jubilats, a 70€.

Cal formalitzar la inscripció enviant un mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o en aquest formulari: https://goo.gl/forms/z9k2pTjVWsuxiyEf1

El curs compta amb el suport del Museu Comarcal Horta Sud, Fundació Horta Sud, Noves Sendes i l'Ajuntament de la Vall d'Uixò.

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org