Observatory on disarmament, arms trade, armed conflict and culture of peace
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

Presentació de la XXXIV edició del Curs d'Estiu de la Universitat Intl. de la Pau: "Fronteres:Permeabilitat per les armes i els capitals. Murs per a les persones" - Arcadi Oliveres i Miguel Pajares - Sant Cugat del Vallès

Wednesday 05 June 2019, 07:00pm
Hits : 740

20190605 ActePresentació CursEstiuUnipau2019 StCugatEl proper 5 de juny tindrà lloc la presentació del programa del Curs d'Estiu 2019 de la Universitat Internacional de la Pau en el qual col·labora el Centre Delàs d'Estudis per la Pau. L'acte de presentació serà a les 19h a la Casa de Cultura de Sant Cugat.

L'acte constarà de dues parts, en la primera part Arcadi Oliveres, president de la Unipau, farà públic el programa del Curs d'Estiu i els ponents que hi participaran. L'edició d'enguany, la 34a, centrarà la seva atenció en l'actual política de fronteres mundial, cada cop més militaritzades, sota el títol "Fronteres: permeabilitat per les armes i el capital, murs per a les persones".

En la segona part de l'acte comptarem amb la presència de Miguel Pajares, antropòleg i president de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, autor de la conferència inaugural anomenada "Fronteres contra les persones refugiades".

El Curs d'Estiu és l’activitat principal de la Unipau. Cada edició, celebrada anualment, dedica les seves jornades a un tema monogràfic relacionat amb el conflicte i la construcció de la pau. Habitualment el curs es realitza durant la segona setmana de juliol i s’articula a través de conferències i debats de destacats ponents, professors i experts en els temes tractats. Entre d’altres, hem tractat temes com “Les conseqüències dels conflictes armats”, “La mediterrània: un mar de conflictes”, “La democràcia com a garantia de la dignitat humana”, “Processos de Pau” o “Conflictes pel control de l’energia”.

Aquest any, el Curs d'Estiu tindrà lloc del 4 al 10 de juliol. 

Dia i hora: dmiecres 5 de juny de 2019

Lloc: Casa de Cultura de Sant Cugat

Organitza: Universitat Internacional de la Pau

Col·labora: Centre Delàs d'Estudis per la Pau

Amb el suport de: Ajuntament de Sant Cugat i Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament

Per a més informació, visiteu: http://www.universitatdelapau.org/

Back

Working with:

sipri

Member of:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Adress: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Phone: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org