Línies de recerca

El Centre Delàs s’ha especialitzat en l’anàlisi dels elements que componen l’anomenat Cicle Econòmic Militar o Cicle Armamentista, compost pel comerç d’armes, finançament de les armes, la despesa i pressupostos militars, les forces armades, la indústria militar, la Recerca i Desenvolupament (R+D) d’armament, les operacions militars a l’exterior, amb especial atenció a l’Estat espanyol; també fem anàlisi de  conflictes armats, el militarisme i armamentisme mundial i de les doctrines de seguretat i defensa d’Espanya, la UE i l’OTAN, tot incorporant una anàlisi crítica des de la cultura de pau i de la noviolència.

El Centre Delàs publica regularment articles, informes i llibres propis sobre totes les temàtiques esmentades, i també publica amb mitjans de comunicació amb els que hi col·laboren algun dels seus experts. 

El Centre Delàs és consultat per investigadors, docents, activistes, polítics, mitjans de comunicació i centres de pau, de relacions internacionals i acadèmics. Les expertes del Centre Delàs s’ofereixen per concedir entrevistes, xerrades, conferències i participar en debats amb temàtica especialitzada relatius a les àrees dels quals són referents.