Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

Fòrum Mundial sobre les Violències Urbanes i Educació per la Convivència i la Pau - Madrid

From Wednesday 19 April 2017 -  08:00am
To Friday 21 April 2017 - 05:00pm
Hits : 1224

Els pròxims 19, 20 i 21 d'abril se celebrarà a Madrid el Fòrum Mundial sobre les Violències Urbanes i Educació per la Convivència i la Pau, del qual el @CentreDelas n'és coorganitzador a través d'AIPaz.

Les ciutats s'han convertit en un microcosmos del que passa al món, on es donen cita totes les violències que deterioren i amenacen la vida individual i comunitària. Entre elles, la més preocupant sens dubte, és la violència terrorista que colpeja a moltes ciutats, però al costat d'ella, existeixen i proliferen altres violències, algunes més ocultes, altres més visibles, totes elles insidioses, violències que cal identificar i tallar per fer possible unes ciutats on s'estableixi una major justícia social que condueixi a millorar la convivència i la pau.

Cartel Foro2017
Aquest fòrum vol ser un espai de trobada entre líders locals, organismes i xarxes internacionals, acadèmia, ONG i societat civil, que obri un procés conjunt de debat, reflexió i construcció de solucions conjuntes que fomentin entorns urbans capaços d'eliminar les expressions de violència.

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau n'és coorganitzador (en tant que membre d'AIPaz) i hi participarà activament a través d'activitats que impartirà.

Lloc: espacio La Nave (c/ Cifuentes, 5, Distrito Villaverde, 28021, MADRID)
 
Inscripció gratuïta (a partir de gener de 2017)
 
 
Correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org