Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

Xerrada "De què fugen els refugiats?" - Jordi Calvo - Ripoll

Friday 21 July 2017, 07:30pm
Hits : 445

El divendres 21 de juliol a les 19.30h tindrà lloc la xerrada "De què fugen els refugiats?" a càrrec de Jordi Calvo, investigador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau. L'acte s'emmarca dins el Cicle de conferències "De què fugen els refugiats, quines responsabilitats tenim i què podem fer? Una visió crítica des de la cultura de pau" i explorarà les causes (comerç d'armes, despesa militar, militarisme, estratègies militars) dels desplaçaments forçats de les refugiades provinents de la regió mediterrània i les nostres responsabilitats des d'una cultura de pau.

Cartell general1Ponent:

Jordi Calvo, investigador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau.

Lloc:

Espai Col·lectiu La Metxa, Plaça de la Llibertat de Ripoll.

Dia i hora:

Divendres 21 de juliol de 2017 a les 19:30 hores.

Organitzen:

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau, el Col·lectiu La Metxa i la Plataforma Ens movem.

Resum xerrada:

Sota el títol "De què fugen els refugiats, quines responsabilitats tenim i què podem fer? Una visió crítica des de la cultura de pau”, l’objectiu d’aquestes xerrades és traçar un discurs crític i rigorós sobre les causes (comerç d'armes, despesa militar, militarisme, estratègies militars) dels desplaçaments forçats de les refugiades provinents de la regió mediterrània i les nostres responsabilitats des d'una cultura de pau. Així mateix, també volem abordar el fenomen d'estratègia d'"Europa fortalesa” i la militarització de les fronteres a la regió del mediterrani.

Sobre el Cicle:

La iniciativa, iniciada al 2016 i estesa durant tot aquest any 2017, ofereix conferències impartides per membres i investigadors del Delàs a diferents centres culturals i educatius al conjunt del territori català, incorporant materials didàctics informatius com ara infografies i un mapa-mundi geopolític que incloguin dades i elements de visualització sobre els fluxos de comerç d’armes, els fluxos migratoris i de refugiats, els conflictes armats actuals i les violacions de drets humans dels diferents països.

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org