Observatorio sobre desarme, comercio de armas, conflictos armados y cultura de paz
joomla templates top joomla templates template joomla

Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search

Castelló per la Pau. ODS 16: Pau, Justícia i Institucions Sòlides. El nostre paper coma ciutadans i ciutadanes - Jordi Calvo - Castellò

Tuesday 18 December 2018, 09:30am
Hits : 2177

Castelló per la Pau Flyer A5 AnversEl Fons Valencià per la Solidaritat, amb el co-finançament de la Diputació de Castelló, està desenvolupat el projecte d'educació per la ciutadania global "Castelló per la Pau", el qual vol conscienciar al voltant de quin és el paper que hem de protagonitzar com agents claus en la consecució de l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 16: Pau, justícia i institucions sòlides.

El projecte "Castelló per la Pau" està executant-se a cinc municipis de la província de Castelló al llarg del mes de desembre, amb la realització de diferents activitats: tallers didàctics teatralitzats per a alumnes de secundària, projecció als mateixos instituts i per al públic en general dels municipis participants del documental "Els Fils del Tauler" (amb la participació d'alguns dels seus protagonistes), i finalment un seminari obert a la ciutadania que es realitzarà el 18 de desembre a Castelló, a la Sala Menador (amb horari de 9:30 a 13:30 h).

Aquest seminari comptarà amb la participació de Jordi Calvo, Coordinador i investigador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, i de Federico Mayor Zaragoza, President de la Fundació Cultura de Pau; a més gaudirem de la projecció del documental "Els Fils del Tauler", projecte desenvolupat pel Col·lectiu Mirades, amb el qual ha col·laborat el Centre Delàs.

Dia i hora: dimarts 18 de desembre de 2018 de 9:30 a 13:30 h

Lloc: Sala Menador de la Universitat Jaume I de Castelló

Programa complet aquí.

Back

Colabora con:

sipri

Es miembro de:

aipazenaatipbwar-resisters
lafedecmciansaican
killer-robots inewgcoms

Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs

Dirección: Carrer Erasme de Janer, 8 (Entresol - despatx 9)
08001 Barcelona SPAIN
Tel: +(34) 93 441 19 47
Email: info@centredelas.org